Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499,-

Amalfi

  • 30 kr

På lager
Varenummer: 61
Del

Mayflower Amalfi er en optimal kombination af bomuld og bambusviskose, der tilsammen skaber en bemærkelsesværdig garnkvalitet.

De fleste har prøvet at strikke eller hækle med bomuld. Det er én af de mest populære fibre, som blandt andet er kendetegnet af at have en fast struktur, der gør den behagelig at arbejde med. I Mayflower Amalfi er det anvendt bomuld af høj kvalitet, hvilket også sikrer blødhed og slidstyrke.

Selvom bomuld er vidunderligt, er det bambusviskosen, som for alvor gør Mayflower Amalfi til en stjerne inden for kvalitetsgarn. Bambusviskosen har en unik glat blødhed, som får den til at virke silkeagtig. I Amfalfi betyder det, at garnets overflade får det smukkeste perlemorsskær.

Både bomuld og bambusviskose er gode fibre til varme dage, da de begge hjælper kroppen til at temperaturregulere. Derfor er Amalfi det især velegnet til bløde bluser, lækre sommertoppe og de flotteste cardigans.

Som en ekstra bonus er Mayflower Amalfi en garnkvalitet uden animalske fibre. Det gør den optimal til allergikere eller folk med sart hud, som oplever at selv det blødeste uldgarn kan kradse.

Mayflower Amalfi fås i et smukt farveudvalg, der både inkludere støvede og stærke farve. De har dog alle det til fælles, at de fremhæves smukt af garnets semi-blanke overflade, som også skaber en smule farvespil.


Teknisk data

Mayflower Amalfi består af 52% bomuld og 48% viskose. 

Garnkvaliteten har en løbelængde på 95 meter pr. 50 gram 

pind 4 – 4 ½. 

Den har desuden en strikkefasthed på 21 masker x 29 rækker.