Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499,-

Easy Care Tweed

  • 42 kr

På lager
Varenummer: 55
Del

Mayflower Easy Care Tweed


Mayflower Easy Care Tweed er en skøn garnkvalitet, der primært består af den blødeste merinould. Denne uld er suppleret af tweednister i viskose, som er spundet i en bund af en smule akryl. Tilsammen giver det en ufatteligt blød garnkvalitet, som føles fuldstændig organisk og stadig har en dejlig åndbarhed.

Garnets farver er inspireret af de mest populære farver fra den velkendte Mayflower Easy Care. Her skabes der dybe og smukke farvertoner, fordi garnets fibre har taget forskelligt imod indfarvningen, hvilket skaber en let meleret effekt.

Det flotte farvespil træder for alvor frem, når du strikker med Easy Care Tweed. Garnet er blødt og glider uden modstand henover dine strikkepinde, så det er nemt at få et smukt og ensartet strikkeresultat, hvor tweednisterne virkelig kommer til sin ret.

Du er heldig, hvis du gerne vil strikke med Mayflower Easy Care Tweed. Der findes allerede en stor samling af opskrifter til den ensfarvede Mayflower Easy Care, og de to garnkvaliteter har nøjagtig samme strikkefasthed og løbelængde. Du finder alle opskrifterne på Mayflowers hjemmeside.


Teknisk data

Mayflower Easy Care Tweed består af 80% uld, 14% polyakryl og 6% viskose. Garnkvaliteten har en løbelængde på 185 meter pr. 50 gram og strikkes på pind 3 – 3 ½. Den har desuden en strikkefasthed på 28 masker x 40 rækker.